Υλικά:
1 1/2 κούπες στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
2 κούπες ψιλοκομμένα φρούτα
3 κουταλιές μέλι
1 πορτοκάλι (το χυμό του)
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρούτα μας. Ανακατεύουμε το χυμό του πορτοκαλιού με το μέλι και προσθέτουμε το γιαούρτι και τα φρούτα. Γεμίζουμε φορμάκια για παγωτό ξυλάκι ή το βάζουμε σε τάπερ να παγώσει στην κατάψυξη. Σε τέσσερις περίπου ώρες το γιαουρτο-παγωτό μας θα είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.