Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1/3 κούπας δημητριακά (βρώμη, κορν φλέικς κ.α.)
2-3 φράουλες καθαρισμένες
4 βύσσινα ή κεράσια γλυκό κουταλιού
1 μπισκότο digestive
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο ανοιχτό ποτήρι τρίβουμε το μπισκότο στο κέντρο του. Από πάνω του απλώνουμε το μισό στραγγιστό γιαούρτι και παραπάνω από τα μισά δημητριακά. Κόβουμε τις φράουλες στα 4 και τις βάζουμε πάνω στα δημητριακά και τέλος απλώνουμε το υπόλοιπο γιαούρτι, λίγα από τα δημητριακά και στολίζουμε με τα βύσσινα. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.