Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι
1 κονσέρβα ανανά
2 φακελάκια Garni
2 φλιτζάνια γάλα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ τη Garni με το γάλα, μέχρι να γίνουν σαντιγί. Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι και τον ανανά, που έχουμε κόψει σε κομματάκια. Θα σας λένε συγχαρητήρια!!!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μάρω Κωνσταντακοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.