Για να θρυμματίσουμε εύκολα την μαστίχα Χίου, τη βάζουμε σε ένα απόλυτα στεγνό φλιτζανάκι του καφέ με μία μικρή ποσότητα ζάχαρης κρυσταλλικής, και με ένα απόλυτα στεγνό κουταλάκι την πιέζουμε – θρυμματίζουμε στα τοιχώματα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.