Για να μην ξινίζουν -ακόμη και στο ψυγείο- τα φαγητά που περιέχουν σάλτσα προσθέτουμε πάντα όταν τα βράζουμε και μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Κώστας, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.