Οι μπανάνες είναι ένα φρούτο που καταναλώνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά το καλοκαίρι όμως, μόλις αγοράσουμε τις ελαφρώς πράσινες μπανάνες, αρχίζει ένας αγώνας ταχύτητας να τις καταναλώσουμε πριν υπέρ-ωριμάσουν.
Πως θα καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τον χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν;
Τυλίγουμε όλο το κοτσάνι τους (ΜΟΝΟ το κοτσάνι) με διαφανή μεμβράνη. Όταν κόψουμε μια μπανάνα από το τσαμπί, τότε ξανατυλίγουμε το κοτσάνι. Είδατε; τώρα έχουμε υπομονετικές μπανάνες!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.