Για να μην λασπώνει το γιουβέτσι, σε ένα σαγανάκι ρίχνουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε το κριθαράκι πριν το ρίξουμε μέσα στην σάλτσα. Έτσι θα είναι πάντα σπυρωτό ακόμη και την άλλη μέρα.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Νίκος από Χορτιάτη, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.