Όταν θέλουμε να ψήσουμε στα κάρβουνα, για να μη μας κολλήσουν αυτά που θα ψήσουμε στην σχάρα, πριν βάλουμε το προϊόν ψησίματος πάνω της, την τρίβουμε πρώτα καλά καλά με μισό κρεμμύδι και μετά βάζουμε πάνω της αυτό που θα ψήσουμε. Έτσι θα φύγει ο πονοκέφαλος του κολλήματος.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Άννα Αγνάντη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.