4 μεγάλα κολοκυθάκια
1/2 κιλό μικρά φρέσκα μανιτάρια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
3/4 κούπας τριμμένη φέτα
Λίγη μοτσαρέλα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Πάπρικα, θυμάρι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια μας στη μέση. Αδειάζουμε με ένα κουτάλι το κέντρο τους (φυλάσσουμε το εσωτερικό τους) και τα κάνουμε σαν βαρκούλες. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί, λαδώνουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε τα κολοκύθια και τα ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ για δέκα λεπτά περίπου. Εν τω μεταξύ κόβουμε κομματάκια τα μανιτάρια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα σοτάρουμε τα μανιτάρια, το εσωτερικό των κολοκυθιών, το κρεμμύδι, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε τακτικά και μαγειρεύουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πάπρικα και το θυμάρι και τρίβουμε μέσα τη φέτα. Γεμίζουμε τα κολοκύθια μας με την γέμιση που φτιάξαμε και πασπαλίζουμε από πάνω τους την τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει η μοτσαρέλα. Τα γεμιστά κολοκυθάκια μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!