1 κούπα καραμελωμένο γάλα (dulce de leche)
1 λεπτή μπαγκέτα ψωμιού (ή 3 μπαγκετάκια)
6 μεγάλα αυγά
1/2 κούπα γάλα
1 βανιλέτα
1 κούπα ζάχαρη
2 κουταλιές κανέλα
Λάδι για το τηγάνισμα
Κόβουμε την μπαγκέτα σε ισόπαχες φέτες χωρίς να κοπούν όμως μέχρι κάτω και να ξεχωρίσουν. Ανά δύο τις χωρίζουμε κόβοντας μέχρι κάτω έτσι ώστε να έχουμε ζευγάρια με φέτες που δεν χωρίζονται εντελώς. Αλείφουμε στο εσωτερικό τους καραμελωμένο γάλα και τις κλείνουμε προσεκτικά πιέζοντας.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και τη βανιλέτα. Σε άλλο μπωλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί πολύ και στη συνέχεια βουτάμε ένα ένα τις φέτες του ψωμιού μέσα στο μείγμα του αυγού ώστε να βραχούν και από τις δύο πλευρές του και στη συνέχεια τις αφήνουμε να σταθούν για λίγο (εν τω μεταξύ βουτάμε και τις υπόλοιπες). Όταν είναι όλες μουσκεμένες τις βάζουμε λίγες λίγες μέσα στο λάδι. Όταν οι αυγόφετες μας χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές τους τις απλώνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τέλος τις βουτάμε στη ζάχαρη, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.