4 – 5 μήλα
1/3 κούπας ζάχαρη
2 κουταλιές βούτυρο
3 κουταλάκια κορν φλάουρ
1 κουταλάκι κανέλα
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, αφαιρούμε τα κουκούτσια τους και τα κόβουμε σε κομματάκια. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέσα του την κανέλα. Προσθέτουμε τα μήλα, τη ζάχαρη και τρεις κουταλιές νερό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας που και που μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα μας. Σε ένα μπωλάκι διαλύουμε το κορν φλάουρ σε δύο κουταλιές κρύο νερό. Προσθέτουμε το μείγμα αυτό στο κατσαρολάκι ανακατεύοντας συγχρόνως μέχρι να πήξει και να αρχίσει να κάνει φουσκάλες. Η γέμιση μήλου είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε! Εάν θέλετε μπορείτε να την φυλάξετε στο ψυγείο μέχρι και για 4 ημέρες.