Λουκάνικα
Πράσινες πιπεριές
Κόκκινες πιπεριές
Κίτρινες πιπεριές
Καρότα
Κάπαρη
Ροδέλες ελιάς
Κόβουμε σε αστεράκια τις πιπεριές και σε ροδέλες τα καρότα. Εάν θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα, τα βάζουμε σε σακούλα τροφίμων στο ψυγείο. Ψήνουμε τα λουκάνικα. Περνάμε σε οδοντογλυφίδα την πιπεριά, το καρότο, την κάπαρη ή την ελιά και την κάπαρη, την στερεώνουμε στα λουκάνικα και γαρνίρουμε την πιατέλα.
Λίγη προσοχή: το καρότο μόλις καθαριστεί και κοπεί θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει σε σακούλα τροφίμων στο ψυγείο μέχρι να χρησιμοποιηθεί.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαίρη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!