Υλικά:
Χυμό λεμονιού
Ροδόνερο
Ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βρέχουμε τα χείλη των ποτηριών, που θα βάλουμε το ποτό μας, με λίγο χυμό λεμονιού (αν ταιριάζει η γεύση) ή με ροδόνερο, ή με λίγο σκέτο νερό. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε κρυσταλλική ζάχαρη και βουτάμε μέσα της τα βρεγμένα χείλη του ποτηριού. Έτσι έχουμε στα χείλη του ποτηριού μας ένα λευκό και πολύ ευπαρουσίαστο στεφάνι. Καλύτερα είναι να τα ετοιμάσουμε λίγη ώρα πριν σερβίρουμε τα ποτά μας έτσι ώστε να έχει στερεοποιηθεί μεν, αλλά όχι πολλές ώρες πριν ώστε να μην έχει υγρανθεί δε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.