1/2 έως 1 κιλό γαρίδες μεγάλες
1 πικάντικο λουκάνικο (τσορίζο ή άλλο)
2 κούκλες φρέσκο καλαμπόκι
1/2 κιλό πατάτες μπέιμπι
1 1/2 κουταλιά cajun seasoning
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για γαρνιτούρα:
1 λεμόνι
Μαϊντανό φρέσκο
Αλάτι και πιπέρι
Αν οι γαρίδες μας είναι κατεψυγμένες τις αφήνουμε να αποψυχθούν και να στραγγίξουν εντελώς. Αν είναι νωπές τις καθαρίζουμε και τις πλένουμε. Πλένουμε σχολαστικά τις πατατούλες και τις κόβουμε στα δύο ή αν είναι μεγαλύτερες στα τέσσερα. Ξεφλουδίζουμε τα καλαμπόκια και τα κόβουμε σε ροδέλες 4 περίπου εκατοστών. Κόβουμε σε ροδέλες το λουκάνικο.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει, προσθέτουμε λίγο αλάτι και βράζουμε τις πατάτες και τα καλαμπόκια για περίπου 8-10 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Στην επιφάνεια εργασίας μας απλώνουμε τέσσερα φύλλα αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο (2 σε 1) και πάνω στην επιφάνεια του αντικολλητικού χαρτιού αραδιάζουμε τις πατάτες, το καλαμπόκι, το λουκάνικο, τις γαρίδες και πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών, το ελαιόλαδο και λίγο αλατοπίπερο. Κλείνουμε διπλώνοντας κάθε πακετάκι να μην βγουν έξω τα υγρά του και ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου. Ανοίγουμε τα πακέτα, τα ραντίζουμε με χυμό λεμονιού, αλάτι – πιπέρι αν χρειάζεται, φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε!