Υλικά:
1 κιλό γαρίδες
4 – 5 σκόρδα
Μανιτάρια
Κρασί
Λεμόνι
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι ίσα να το καλύψει, στη συνέχεια ρίχνουμε τις γαρίδες. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα και τα ρίχνουμε μετά από 5 λεπτά. Τις αφήνουμε να τηγανιστούν για 10 λεπτά με τα σκόρδα και μετά ρίχνουμε τα μανιτάρια. Το αφήνουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε 2 κουταλιές λεμόνι και μισό ποτήρι κρασί. Τις αφήνουνε για 5 -7 λεπτά και είναι έτοιμες.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Βασίλης και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.