500γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες
150γρ. τυρί φέτα
3-4 ώριμες ντομάτες
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο
Λίγο άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο και μαγειρεύουμε για λίγο ακόμη. Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε τετράγωνα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα μας να σιγοβράσει για ένα τέταρτο της ώρας. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον άνηθο ψιλοκομμένο, την φέτα θρυμματισμένη, λίγο αλάτι και πιπέρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε σε ένα πυρέξ τη σάλτσα μας ανακατεμένη με τις γαρίδες. Ψήνουμε για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να ψηθούν οι γαρίδες μας και σερβίρουμε αμέσως τις γαρίδες στο φούρνο με φέτα μόνες τους σαν ορεκτικό ή έτσι ώστε να συνοδεύουν πιλάφι ή ζυμαρικά.