1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
2 ντομάτες ώριμες
6 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
Λίγο μαϊντανό για γαρνιτούρα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αφήνουμε τις γαρίδες να ξεπαγώσουν αν είναι κατεψυγμένες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις σκελίδες του σκόρδου. Κόβουμε καρέ τις ντομάτες και το κρεμμύδι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το σκόρδο αφήνοντάς το να τσιγαριστεί μέχρι να αλλάξει χρώμα. Κατόπιν αφαιρούμε το σκόρδο και στο αρωματισμένο πια λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει και να δέσει. Κατόπιν προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-10 ακόμη λεπτά. Σερβίρουμε τη σάλτσα με γαρίδες ζεστή πασπαλίζοντάς την με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Συνοδεύει πιλάφι, βραστά λαχανικά ή ζυμαρικά.