Υλικά:
1 κιλό γαρίδες
4 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πράσινες
2 κουτιά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πράσινες πιπεριές. Καθαρίζουμε τις γαρίδες. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο νερό και σε αυτό προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και την πιπεριά και τα τσιγαρίζουμε στο νερό μέχρι να μαραθούν. Κατόπιν προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για περίπου ένα τέταρτο. Τέλος ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα δέκα λεπτά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.