Υλικά:
700 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
1 πράσινη πιπεριά
1 – 2 σκελίδες σκόρδο
Χυμός από ένα λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζετε τις γαρίδες σε ένα μπολ και προσθέτετε το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την πιπεριά κομμένη χοντρά, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζετε με διαφανή μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον. Βγάζετε τις γαρίδες από τη μαρινάδα και σερβίρετε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.