Ακέφαλες γαρίδες 3-4 νούμερο
1 ποτήρι του κρασιού σαμπούκα
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Ανθότυρο
Λίγη κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε τις ακέφαλες γαρίδες 3-4 νούμερο και τις περνάμε από καυτό λάδι σε γουόκ ή τηγάνι. Εφ όσον έχουν ροδίσει ρίχνουμε μέσα ένα ποτήρι του κρασιού Σαμπούκα. Όταν πάρουν βράση ρίχνουμε μέσα αφού πρώτα τα έχουμε κτυπήσει στο μπλέντερ τα εξής υλικά: λίγη σαμπούκα, κέτσαπ, μουστάρδα, ανθότυρο, λίγη κρέμα γάλακτος και τα κτυπάμε. Μόλις γίνουν μια λεία κρέμα ρίχνουμε το υλικό αυτό μέσα στις γαρίδες. Τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση, βάζουμε αλάτι – πιπέρι αρκετό και τα κατεβάζουμε από την φωτιά. Καλή όρεξη!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Αλεξανδρής Πέτρος και τον ευχαριστούμε πολύ.