800γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους (κατεψυγμένες – καθαρισμένες)
250γρ. κρέμα γάλακτος
50γρ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο σέλινο
Λίγο χυμό λεμονιού
Αλάτι
Βγάζουμε τις γαρίδες από την κατάψυξη να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε νερό να βράσει μαζί με χυμό λεμονιού και ένα κλωναράκι σέλινο. Ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και τις βράζουμε για 3 λεπτά. Σουρώνουμε τις γαρίδες. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε το σκόρδο σωτάροντάς το για λίγα λεπτά (προσοχή να μη σκουρύνει) ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε και τις γαρίδες, τον μαϊντανό και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και αφαιρούμε τις γαρίδες. Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε τη σάλτσα μέχρι να πήξει. Τότε ρίχνουμε ξανά τις γαρίδες, μαγειρεύουμε για δυό – τρία λεπτά και σερβίρουμε. Τις απολαμβάνουμε σκέτες ή με συνοδεία ρυζιού ή ζυμαρικών.