Υλικά:
10 – 12 μεγάλες γαρίδες βρασμένες
2 – 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ροδέλες
2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις γαρίδες, τις αλατοπιπερώνετε και τις σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και τις πιπεριές. Αποσύρετε από την φωτιά και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.