Υλικά:
500γρ. κουσκούς
500γρ. μεσαίου μεγέθους γαρίδες καθαρισμένες
2 κονσέρβες κονκασέ
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κούπα ελιές χωρίς κουκούτσι
1/2 κούπα ξηρό λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Μαγειρεύουμε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Εν τω μεταξύ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και εκεί σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρασί, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε τις ελιές και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να γίνουν. Σερβίρουμε τη σάλτσα με το κουσκούς και απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.