Υλικά:
Γαρίδες (φρέσκιες κατά προτίμηση)
2 λεμόνια
2 κουταλιές μουστάρδα
2 ποτήρια του κρασιού λάδι
1 1/2 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
1) Βάζουμε τις γαρίδες στο τηγάνι.
2) Ανακατεύουμε τα υλικά μας και τα χτυπάμε όλα μαζί.
3) Μετά τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τις γαρίδες και τις μαγειρεύουμε μέχρι να βράσουν.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Γεωργία Τσιάβου και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.