1 αρνίσια συκωταριά
2 αρνίσιες αντεριές
Λεμόνια
6 σκελίδες σκόρδο
Ρίγανη
Κύμινο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε τις αντεριές μας όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Με ένα ψαλίδι κουζίνας κόβουμε την συκωταριά σε μακρόστενα κομμάτια (λωρίδες). Αλατοπιπερώνουμε τη συκωταριά, ρίχνουμε κύμινο, ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε ένα κομμάτι από κάθε είδος εντοσθίου (πνεύμονες, καρδιά, συκώτι, γλυκάδια κτλ.), τα κρατάμε με το ένα χέρι ενωμένα και με το άλλο τα τυλίγουμε καλά με αντεριά. Βέβαια ένα τρίτο χέρι είναι πάντα χρήσιμο σε αυτήν την περίπτωση! Σε ένα ταψί βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα του ρίχνουμε τις σκελίδες του σκόρδου καθαρισμένες και κομμένες στα δύο. Πάνω τους απλώνουμε τις γαρδουμπίτσες μας, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον χυμό από δύο τρία λεμόνια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Ενδιάμεσα στο ψήσιμο τις γυρίζουμε για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές τους.