2 κιλά αντεράκια
1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
2 πράσα
1 ματσάκι άνηθο
1 ντοματάκι passata
Κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Ξετυλίγουμε τα έντερα και τα καθαρίζουμε πολύ προσεχτικά (δείτε την τεχνική για το καθάρισμα των εντέρων εδώ). Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Εντωμεταξύ καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες και κόβουμε το πράσο σταυρωτά και σε ροδέλες. Τυλίγουμε τα εντεράκια σε γαρδούμπες και τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και τα πράσα. Αφαιρούμε τα κρεμμυδάκια και τα πράσα από την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε εκεί τα γαρδουμπάκια και τα γυρνάμε από όλες τις πλευρές προσεχτικά. Βάζουμε πάλι τα κρεμμυδάκια, τα πράσα στη κατσαρόλα και μαζί την passata ντομάτας και τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε τα γαρδουμπάκια μας για μισή ώρα με τρία τέταρτα.