Υλικά:
8 σχετικά λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο
2 φλυτζάνια γάλα
2 αυγά
50γρ. ζάχαρη
Λίγη κανέλα
Λίγη ζάχαρη άχνη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Μουλιάζουμε τις φέτες ψωμιού στο μείγμα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Τηγανίζουμε τα γαλλικά τοστ και τα σερβίρουμε πασπαλίζοντάς τα με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.