6 φύλλα κρούστας
2 λίτρα γάλα
1/2 κιλό σιμιγδάλι ψιλό
6 αυγά
4 βανίλιες
Λίγη κανέλα
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγο σουσάμι
1 1/4 κούπας ζάχαρη
1/2 κούπα βούτυρο γάλακτος
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα 4 αυγά με την ζάχαρη, τις βανίλιες, τριμμένη κανέλα και τριμμένο μοσχοκάρυδο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να χλιάνει σε μέτρια φωτιά και μέσα ρίχνουμε αργά αργά ανακατεύοντας το σιμιγδάλι. Όταν ζεσταθεί καλά το μείγμα μας το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα του ανακατεύοντας συνεχώς το μείγμα των αυγών. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα μας στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει καλά η κρέμα της γαλατόπιτας. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και αλείφουμε καλά ένα μεγάλο ταψί με βούτυρο. Στρώνουμε ένα ένα τα φύλλα μας αλείφοντάς τα καλά ενδιάμεσα. Απλώνουμε απάνω τους την κρέμα της γαλατόπιτας και την στρώνουμε να πάει ισόπαχα παντού. Τυλίγουμε γύρω γύρω τα φύλλα που εξέχουν από τα στρωμένα και τα αλείφουμε με βούτυρο. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα άλλα 2 αυγά με λίγο μοσχοκάρυδο και λίγη κανέλα και το ρίχνουμε να πάει παντού στο ταψί μας. Πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι, ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα, την αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν την κόψουμε και η γαλατόπιτά μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!