Υλικά:
1 φλυτζάνι γάλα 1,5%
2 κουταλάκια τρούφα υγείας
2 ταμπλέτες στέβια
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι βράζουμε το γάλα μέχρι να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τρούφα και στέβια ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν. Συνεχίζουμε το βράσιμο έως ότου το γάλα μας αρχίσει να φουσκώνει.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.