Υλικά:
1 φλυτζάνι γάλα
2 κουταλάκια τρούφα
2 κουταλάκια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα στο μπρίκι και το ανεβάζουμε στο γκαζάκι. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τη τρούφα και τη ζάχαρη ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν. Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει το γάλα μας.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.