Υλικά:
1 φλυτζάνι γάλα φρέσκο
2 κουταλάκια κακάο Ίον
3 κουταλάκια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι ρίχνουμε το γάλα και το βάζουμε στο γκαζάκι. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη και το κακάο, ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθούν στο γάλα μας. Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει το ρόφημά μας (δεν αργεί πολύ, γι αυτό μη το αφήσετε μόνο του).
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.