Υλικά:
1 φλυτζάνι γάλα 1,5% λιπαρά
2 κουταλάκια κακάο
3 ταμπλέτες στέβια
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι βάζουμε το γάλα και το ανεβάζουμε στο μάτι της κουζίνας μας, ανοιγμένο στη μεσαία σκάλα. Μόλις ζεσταθεί καλά το γάλα μας, ρίχνουμε στέβια και κακάο ανακατεύοντας πολύ καλά. Φυλώντας σκοπιά πάνω από το μπρίκι αφήνουμε να βράσει μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.