Υλικά για δύο φύλλα (δηλαδή για μια πίτα):
5 1/2 κούπες αλεύρι
1 κεσέ γιαούρτι 250γρ.
1 κούπα ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπωλ και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε με το χέρι. Σταματάμε να προσθέτουμε αλεύρι όταν η ζύμη μας ξεκολλά από τα τοιχώματα του μπωλ και από τα χέρια μας. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και στη συνέχεια την ανοίγουμε σε δύο φύλλα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.