1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
1 κουταλιά μαγιονέζα
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
2/3 κούπας λάδι
1/2 κούπα γάλα
Αλάτι, μπαχαρικά (πιπέρι, πάπρικα, κτλ.)
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
Πλένουμε τις φτερούγες του κοτόπουλου και τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα αναμειγνύουμε καλά. Χαράζουμε κάθε φτερούγα με μαχαίρι στο κενό ανάμεσα στα παράλληλα οστά. Βυθίζουμε τις φτερούγες μέσα στο μείγμα μας και τις ανακατεύουμε ώστε να καλύπτεται με μείγμα όλη τους η επιφάνεια. Αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για τρεις ώρες ή και περισσότερο. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε πάνω του τις φτερούγες έτσι ώστε να μην αλληλοκαλύπτονται. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά. Καλή απόλαυση!