20 φτερούγες κοτόπουλου
2 μεγάλα αυγά
1 κρασοπότηρο γάλα εβαπορέ
100γρ. αλεύρι
Μπόλικη τριμμένη φρυγανιά
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
2 λεμόνια
Αν θέλουμε κόβουμε το κάτω μέρος της φτερούγας και το φυλάμε στην κατάψυξη για την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να φτιάξουμε κοτόσουπα ή ζωμό κοτόπουλου. Χτυπάμε καλά το γάλα εβαπορέ με τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με την πάπρικα και σε ένα άλλο βαθύ πιάτο βάζουμε την φρυγανιά. Βουτάμε μία μία τις φτερούγες του κοτόπουλου στο μείγμα του αυγού, κατόπιν στο αλεύρι και τέλος στην φρυγανιά ώστε να παναριστεί καλά από κάθε πλευρά του. Αραδιάζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου πανέ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου γυρίζοντας τις φτερούγες να ψηθούν και από την άλλη όψη. Σερβίρουμε με ροδέλες λεμονιού και τις απολαμβάνουμε!