Υλικά:
1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί κομμένη σε πάρα πολύ λεπτές φέτες
250γρ. τριμμένο τυρί γκρουγιέρ ή γραβιέρα ή άλλο σκληρό τυρί με έντονη γεύση
1/3 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Με πινέλο απλώνουμε λίγο λάδι πάνω στο ψωμί και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε μέχρι το ψωμί να χρυσίσει και το τυρί να λιώσει. Κόβουμε σε ασήμετρα κομμάτια τις φέτες του ψωμιού και σερβίρουμε. Τρώγεται εξίσου καλά ζεστό ή κρύο. Καλή απόλαυση!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.