Υλικά:
3 κούπες στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 1/2 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
3/4 κούπας ζάχαρη
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τα αφήνουμε να κρυώσουν για μία ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή σε δοχείο παγωτού στην κατάψυξη. Αφήνουμε το παγωμένο γιαούρτι με γεύση λεμόνι στην κατάψυξη για δύο ώρες περίπου και απολαμβάνουμε ένα πραγματικά δροσιστικό παγωτό γιαούρτι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.