2 μεγάλα αχλάδια
1 ρόδι
1/2 κόκκινο ξερό κρεμμύδι
1/2 κούπα ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού ή κόλιανδρου
1/2 λάιμ (τον χυμό του)
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε καλά τα φρούτα μας. Κόβουμε τα αχλάδια σε ροδέλες και στη συνέχεια σε κύβους. Καθαρίζουμε το ρόδι, και χρησιμοποιούμε τα σπόρια του. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομματάκια. Σε μια σαλατιέρα αναμειγνύουμε καλά την φρουτοσαλάτα μας προσθέτοντας τον χυμό του λάιμ, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με μαϊντανό ή σκεπάζουμε την σαλάτα μας και την αφήνουμε μέχρι δύο ώρες στο ψυγείο. Συνοδεύουμε με κρακεράκια, τορτίγιες, παξιμαδάκια και γενικά ότι βοηθάει να παίρνουμε λίγη σαλάτα πάνω του και να την απολαμβάνουμε.