Υλικά:
1 κούπα γάλα καρύδας
2 κούπες φράουλες
1 μπανάνα
1 κουταλάκι στέβια
1 καψούλι βανίλια
Εκτέλεση:
Βάζουμε αποβραδύς το μπωλ της παγωτομηχανής μας στην κατάψυξη. Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά μας σε μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπωλ και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για δύο ώρες (προσοχή μην το ξεχάσουμε). Στη συνέχεια το βάζουμε στο μπωλ στης παγωτομηχανής και το βάζουμε στην παγωτομηχανή. Δουλεύουμε το μείγμα του παγωτού για μισή ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.