Υλικά:
Πράσινα μήλα
Φρούτα του δάσους ή/και φράουλες
Λεπτά μπατόν σαλέ (μπατονέτες)
Κυβάκια διαφόρων ειδών τυριού (προαιρετικά)
Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα φρούτα μας και τα στεγνώνουμε καλά. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μήλα, τα βάζουμε σε ένα μπωλ, τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε προσεκτικά ώστε να πάει παντού.
Στολίζουμε τα μήλα σε πιατέλα, δεξιά αριστερά οι φετούλες να γίνει σαν δεντράκι και διακοσμούμε με τα φρούτα του δάσους και τις φράουλες. Βάζουμε λίγα μπατόν σαλέ στη βάση του δέντρου μας. Αν θέλουμε στολίζουμε γύρω από την βάση με τα κυβάκια τυριού σαν να είναι δώρα. Χρόνια πολλά!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.