1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο σε κομμάτια
2 κρεμμύδια μεγάλα ξερά
2 μαρούλια
2 ματσάκια κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 αυγά
2 λεμόνια
Λίγο κρασί
1 κουταλάκι κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι τον άνηθο και τα μαρούλια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε σε αυτό τα κρεμμύδια. Κατόπιν ρίχνουμε το κρέας και το θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλατοπίπερο και νερό ώστε να σκεπάσει καλά τα κομμάτια του κρέατος. Βράζουμε το μοσχάρι μας σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μαρούλια, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια και βράζουμε για μισή ώρα ακόμη περίπου. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σε ένα βαθύ μπωλ διαλύουμε το κορν φλάουρ στο χυμό των λεμονιών, προσθέτουμε και χτυπάμε τα αυγά και τα γιαούρτια. Προσθέτουμε λίγο λίγο ζωμό από το φρικασέ μας συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπωλ στην κατσαρόλα αναδεύοντας από τα χερούλια και το φρικασέ μας είναι έτοιμο! Καλή σας όρεξη!