Υλικά:
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
1 κουταλιά καυτό νερό
1/3 κούπας σοκολατούχο γάλα
1 κουταλιά ζάχαρη
1/4 κουταλάκι βανιλέτα
Σιρόπι καραμέλα
Παγάκια
Σαντιγύ
Εκτέλεση:
Διαλύουμε τον καφέ στο καυτό νερό. Σε μπλέντερ βάζουμε το σοκολατούχο γάλα, 2 κουταλιές από το σιρόπι καραμέλας, τον καφέ, την ζάχαρη, την βανιλέτα και 7-8 παγάκια. Δουλεύουμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει σαν γρανίτα. Ρίχνουμε το φραπέ σε ένα μεγάλο ποτήρι, γαρνίρουμε με σαντιγύ και περιχύνουμε με λίγο σιρόπι καραμέλας ακόμη. Καλή απόλαυση!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.