2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 κούπα ψιλοκομμένες φράουλες
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1/4 κούπας ζάχαρη
6 κουταλιές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα
Σαντιγύ για διακόσμηση (προαιρετικά)
Λίγες φράουλες για διακόσμηση (προαιρετικά)
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να πάρουμε ένα τριφτό μείγμα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και τέλος βάζουμε και τις φράουλες και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι ή μικρό πυρέξ και απλώνουμε πάνω του την ζύμη μας στρώνοντάς το να γίνει ισόπαχο. Κόβουμε με το μαχαίρι σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά και οι φράουλες να έχουν την όψη μαρμελάδας. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε και αν θέλουμε διακοσμούμε με σαντιγύ και φρέσκιες φράουλες.