Υλικά:
1/2 κιλό φράουλες
4 κουταλιές γάλα
4 κουταλιές ζάχαρη
4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες. Σε ένα μπλέντερ αναμειγνύουμε πρώτα το γάλα με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι, το λεμόνι και τις φράουλες. Το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο. Το μοιράζουμε στις ειδικές συσκευασίες για παγωτό ξυλάκι και το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.