500γρ. φωλιές (ζυμαρικά)
200γρ. κρέμα γάλακτος
125γρ. βούτυρο
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Λίγη παρμεζάνα ακόμη για πασπάλισμα
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τις φωλιές σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού τους. Κρατάμε μία κούπα νερό από αυτό που έβρασαν και τις στραγγίζουμε. Σε μια σωτέζα λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος. Όταν ζεσταθούν καλά ρίχνουμε την παρμεζάνα, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Αν το μείγμα μας είναι πολύ σφιχτό, προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά από το νερό που ποτηριού που φυλάξαμε. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε πασπαλίζοντας με μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.