2 αυγά
200γρ. γραβιέρα τριμμένη
Λίγο αλάτι
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα προσθέτοντας λίγο αλάτι. Για να διευκολυνθούμε αργότερα βάζουμε κάθε κρόκο σε ξεχωριστό μέρος π.χ. χρησιμοποιούμε δύο ποτηράκια. Σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε την μαρέγκα μας έτσι ώστε να κάνει ένα βαθούλωμα που να μοιάζει με φωλίτσα στη μέση ενώ γύρω γύρω θα έχει αιχμηρές άκρες στην επιφάνειά της. Πασπαλίζουμε ελαφρά και προσεκτικά για να μην κάτσει η μαρέγκα μας, με τη γραβιέρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 230 βαθμούς φούρνο για τρία λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και βάζουμε προσεκτικά έναν κρόκο σε μια φωλίτσα. Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο ψήνουμε για άλλα τρία λεπτά και οι φωλιές αυγών είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν!