1 πακέτο φύλλο κρούστας (500 γρ.)
2 φλιτζάνια καρύδι
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
Κανέλα, γαρύφαλλο σκόνη
150 – 200 γρ. βούτυρο γάλακτος
Υλικά για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
1 1/2 ποτήρι νερό
Φλούδα ενός μανταρινιού
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το καρύδι χοντροκομμένο, τη φρυγανιά, τη ζάχαρη, λίγη κανέλα και λίγο γαρύφαλλο. Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες πλάτους 10 περίπου εκατοστών, βουτυρώνουμε και βάζουμε μέσα σε κάθε κομμάτι φύλου μια κουταλιά από τη γέμιση. Διπλώνουμε τα δύο πλάγια του φύλλου προς τα μέσα, έτσι ώστε να μην φεύγει το υλικό μας και το τυλίγουμε ρολό. Βουτυρώνουμε την επιφάνεια της κάθε μίας φλογέρας και την αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί τη μία δίπλα στην άλλη. Ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για ένα τέταρτο περίπου. Βγάζουμε τις φλογέρες από το φούρνο και τις αφήνουμε να μισοκρυώσουν. Όταν αυτό γίνει τις τρυπάμε με το πιρούνι σε 2 – 3 μεριές. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη φλούδα του μανταρινιού για 5 λεπτά, αφαιρούμε την φλούδα και βράζουμε για 5 ακόμη λεπτά. Βουτάμε τις φλογέρες μία μία στο καυτό σιρόπι και τις τοποθετούμε σε πιατέλα.