10 φύλλα κρούστας
20 φέτες τυρί του τοστ
20 φέτες τετράγωνες χοιρινή ωμοπλάτη
3 αυγά
Λίγο γάλα
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
Κόβουμε το φύλλο κρούστα στη μέση της στενής του πλευράς. Βάζουμε μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί στην μία άκρη της λωρίδας του φύλλου μας, δύο δάχτυλα από την άκρη και μοιρασμένο αριστερά δεξιά. διπλώνουμε τόσο την άκρη όσο και τα πλάγια του φύλλου πάνω από το τυρί. Τυλίγουμε σαν να είναι χαλί και στο τέλος βρέχουμε με λίγο νερό τα δάκτυλα μας και ενώνουμε το φύλλο. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Σε ένα βαθύ πιάτο, χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο γάλα και τα χτυπάμε λίγο ακόμη. Σε ένα άλλο βαθύ πιάτο, απλώνουμε την τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Βουτάμε κάθε μία από τις φλογέρες στο αυγό και μετά στη φρυγανιά και τις βάζουμε να τηγανιστούν στο λάδι. Γίνονται πολύ γρήγορα και φροντίζουμε να τις γυρίσουμε από όλες τις πλευρές ώστε να ψηθούν γύρω γύρω. Όταν ροδοκοκκινίσουν, τις απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε ζεστές.