Υλικά:
1 φινόκιο
3 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το φινόκιο και το κόβουμε σε μικρά -προς μέτρια- κυβάκια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε το βούτυρο και όταν κάψει ρίχνουμε το φινόκιο και ανακατεύοντας το σε τακτά διαστήματα το αφήνουμε να τσιγαριστεί καλά μέχρι να ξανθίνουν λίγο οι άκρες του. Εντωμεταξύ χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά μας προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι. Μόλις ετοιμαστεί το φινόκιο ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και τηγανίζουμε σαν να επρόκειτο για ομελέτα . Σε λίγα λεπτά, αφού το γυρίσετε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά είναι έτοιμο. Καλή σας όρεξη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.