2 λεπτά φιλέτα μοσχαριού
2 κύβοι βοδινού
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
2 φέτες προσούτο
Βούτυρο
Μανιτάρια
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
Βάζουμε τα φιλέτα με λίγο νερό να βράσουν σε 1 αντικολλητικό τηγάνι. Όταν σωθεί το νερό, ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε να φιλέτα, τα μανιτάρια και το προσούτο, ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Όταν πάρουν χρώμα, ρίχνουμε 3/4 του ποτηριού νερό και τους 2 κύβους και τους διαλύουμε. Θα παρατηρήσουμε ότι η σάλτσα θα αρχίσει να πήζει και τότε βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Εγώ το συνοδεύω με πιλάφι και καροτάκια. Καλή όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κάρεν Ζυγούρου και την ευχαριστούμε πολύ.